Mojito Strip steki z Pico de Gallo
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 36 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz steki z wołowiny, limonkę, pico de gallo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pico de Gallo, Pico de Gallo, oraz Pico De Gallo.
Instrukcje
Zetrzyj skórkę i wyciśnij sok z limonki, aby zmierzyć odpowiednio 1 łyżeczkę i 1 łyżkę stołową.
Połącz skórkę, sok, miętę i rum w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodaj stek do torby i uszczelnij torbę. Marynować w lodówce 30 minut, obracając od czasu do czasu.
Podczas gdy stek marynuje, przygotować Pico de Gallo.
Usuń steki z marynaty, odrzucając marynatę.
Steki posypać solą i pieprzem.
Steki umieścić na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania. Grill 2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Stek pokroić w plasterki.