Moist Fudgy Brownies
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj wilgotnych krówek. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Na 50 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 18. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, cukier cukierniczy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19% co nie jest takie super. Podobne przepisy obejmują Makeover Moist Fudgy Brownies, The Best Ever Brownies (Fudgy, moist & Chewy), oraz Super Moist & Fudgy Brownies with Chocolate Ganache.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej roztopić chipsy czekoladowe i masło; mieszać do uzyskania gładkości. Lekko chłodne. W dużej misce ubić jajka i cukier. Wymieszać z wanilią i czekoladą. Stopniowo dodawać mąkę i dobrze wymieszać. Wymieszać z orzechami.
Wlać do nasmarowanego 13-in. x 9 po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta (nie przesadzać). Fajne na drucianym stelażu.
Posypać cukrem cukierniczym.