Miętowy Lime Freeze
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Minty Lime Freeze spróbować. Ten przepis służy 15 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera philadelphia neufchatel, precle, Skórka z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Limonkowy Sorbet Freeze, Malina-Lime Freeze, oraz Lime Philly Freeze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 9-calowa okrągła patelnia z dużym arkuszem folii, z końcami folii rozciągającymi się na bok. Beat Neufchatel i 1/4 szklanki cukru z mikserem do wymieszania.
Dodaj suchą mieszankę żelatyny, skórkę z limonki i sok; dobrze wymieszaj.
Ubić OSTUDZONYM batem i miętą; wlać do przygotowanej patelni.
Połączyć okruchy precla, masło i pozostały cukier; posypać deserem. Użyj końców plastikowej folii, aby delikatnie wcisnąć mieszankę okruchów do wierzchu deseru.
Zamrozić 3 godziny lub do twardości. Odwróć deser na talerz; usuń patelnię i folię.
Deser pozostawić w temperaturze pokojowej 15 min. lekko zmiękczyć przed krojeniem, aby służyć.