Burgery Z Czarnej Fasoli Quinoa
Quinoa Black Bean Burgers jest bezmleczne przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sosu pieprzowego, fasola, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 5424 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Black bean & quinoa burgers, Black Bean-Quinoa Burgers, oraz Black Bean Quinoa Burgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić quinoa i wody do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender i woda została wchłonięta, o 15 do 20 protokół.
Z grubsza rozgnieść czarną fasolę widelcem pozostawiając całą czarną fasolę w mieszaninie pasty.
Wymieszać quinoa, bułka tarta, papryka, cebula, czosnek, kminek, sól, sos ostra papryka, i jajko do czarnej fasoli za pomocą rąk.
Uformuj mieszankę czarnej fasoli na 5 pasztecików.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni.
Gotować paszteciki w gorącym oleju, aż do ogrzania przez, 2 do 3 protokół na stronę.