Przepis mięta marynowane Grillowane krewetki Tabbouleh sałatka jest gotowa w około 2 godziny i 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 433 kalorie, 26g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, wodę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Mięta Marynowane Grillowane Krewetki Tabbouleh Sałatka, Miętowo-marynowane krewetki z Tabbouleh, pomidorami i fetą, oraz Marynowany cytrusem łosoś Grillowany z sałatką Tabbouleh.
Instrukcje
1
Bulgur umieścić w misce i zalać wrzącą wodą. Przykryć folią i odstawić, aż bulgur będzie miękki, a większość wody zostanie wchłonięta, około 1 do 2 godzin.
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.