Miękkie Parmezanowe Paluszki Czosnkowe

Miękkie Parmezanowe Paluszki Czosnkowe
Miękkie Parmezanowe paluszki czosnkowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Za 22 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 4G tłuszczu i w sumie 102 kalorie. 80 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką mąkę chlebową, sól, przyprawy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pizza Hut Style miękkie czosnkowe Parmezanowe paluszki chlebowe z sosem do maczania Pepperoni, Miękkie Paluszki Czosnkowe, oraz Miękkie Paluszki Czosnkowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Dopasuj Robot kuchenny do stalowego ostrza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Umieść mąkę chlebową, drożdże, cukier, sól, przyprawę włoską, czosnek, 1/4 szklanki startego parmezanu i zmiękczone masło w procesorze; puls do zmiksowania. Wymieszaj gorącą wodę, mleko i jajko. Uruchom procesor i powoli wlej mieszankę mleka do rurki podającej, aż wokół ostrza utworzy się kulka. Biegnij przez 30 sekund, aby zagnieść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
ParmezanParmezan
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
3
Wyjmij ciasto z procesora i ugniataj krótko ręcznie. Lekko naoliwić dużą miskę, włożyć ciasto do miski i obrócić, aby posmarować olejem. Przykryj wilgotną szmatką i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia objętości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Opróżnij ciasto i wyłóż na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Rozwałkuj ciasto w prostokąt o wymiarach 10x12 cali. Użyj noża lub noża do pizzy, aby pokroić ciasto wzdłuż na dziesięć pasków, a następnie przeciąć te paski na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do PizzyNóż Do Pizzy
NóżNóż
6
Posmaruj wierzchołki pasków 2 łyżkami stopionego masła i posyp 1/4 szklanki parmezanu. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia, aż prawie się podwoi, około 30 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec w nagrzanym piekarniku przez 18 do 23 minut lub na złoty kolor. Włącz brojlery i posmaruj paluszki chlebowe pozostałym roztopionym masłem i parmezanem. Podsmażaj, aż ser zacznie brązowieć, około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MasłoMasło
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
8
Podawaj na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn