Miękkie Parmezanowe Paluszki Czosnkowe
Miękkie Parmezanowe paluszki czosnkowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Za 22 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 4G tłuszczu i w sumie 102 kalorie. 80 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką mąkę chlebową, sól, przyprawy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pizza Hut Style miękkie czosnkowe Parmezanowe paluszki chlebowe z sosem do maczania Pepperoni, Miękkie Paluszki Czosnkowe, oraz Miękkie Paluszki Czosnkowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Dopasuj Robot kuchenny do stalowego ostrza.
Umieść mąkę chlebową, drożdże, cukier, sól, przyprawę włoską, czosnek, 1/4 szklanki startego parmezanu i zmiękczone masło w procesorze; puls do zmiksowania. Wymieszaj gorącą wodę, mleko i jajko. Uruchom procesor i powoli wlej mieszankę mleka do rurki podającej, aż wokół ostrza utworzy się kulka. Biegnij przez 30 sekund, aby zagnieść.
Wyjmij ciasto z procesora i ugniataj krótko ręcznie. Lekko naoliwić dużą miskę, włożyć ciasto do miski i obrócić, aby posmarować olejem. Przykryj wilgotną szmatką i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia objętości, około 1 godziny.
Opróżnij ciasto i wyłóż na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Rozwałkuj ciasto w prostokąt o wymiarach 10x12 cali. Użyj noża lub noża do pizzy, aby pokroić ciasto wzdłuż na dziesięć pasków, a następnie przeciąć te paski na pół.
Posmaruj wierzchołki pasków 2 łyżkami stopionego masła i posyp 1/4 szklanki parmezanu. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia, aż prawie się podwoi, około 30 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Piec w nagrzanym piekarniku przez 18 do 23 minut lub na złoty kolor. Włącz brojlery i posmaruj paluszki chlebowe pozostałym roztopionym masłem i parmezanem. Podsmażaj, aż ser zacznie brązowieć, około 2 do 3 minut.