Miękkie i chrupiące Tacos rybne

Miękkie i chrupiące Tacos rybne
Need a pescatariańskie danie główne? Miękkie i chrupiące Tacos rybne może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 763 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka kolendry, sos vinaigrette, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące Tacos Rybne, Miękkie Tacos Rybne, oraz Miękkie Tacos Rybne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tortille ciepła i muszle taco zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. W średniej misce, wrzucić brokuły slaw mix, dressing i kolendry; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły Coleslaw MixBrokuły Coleslaw Mix
TuzinTuzin
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W płytkim naczyniu umieść przyprawę taco. Obie strony ryby posmarować przyprawą taco. W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować ryby w oleju 6 minut, obracając raz, lub aż ryby płatki łatwo widelcem. Podzielić rybę na 8 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Każdą tortillę z mąki posmarować 2 łyżkami guacamole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Z MąkiTortilla Z Mąki
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Umieść twardą skorupę taco na środku mąki tortilla. Używając łyżki szczelinowej, łyżka około 1/4 szklanki slaw do każdej twardej skorupy taco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Z MąkiTortilla Z Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Umieść 1 kawałek ryby nad slaw w każdej skorupie taco. Delikatnie złóż boki tortilli, aby dopasować boki skorupy taco. Wierzch z 1 łyżką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn