Miód-Tymianek Squab
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj miód-tymianek Squab spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 54 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, liście tymianku, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Spróbuj Lody miodowo-tymiankowe z kandyzowanym tymiankiem, Tajny Składnik (Miód): Miód-Tymianek Pieczony Schab, oraz Miód orzechowo-tymiankowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nożycami do drobiu lub nożyczkami kuchennymi przeciąć każdy squab na pół przez środek piersi i pleców. Zdjąć i wyrzucić grudki tłuszczu.
Odciąć szyje i rezerwy z podrobów do innych zastosowań. Ptaki opłukać i osuszyć.
W misce wymieszaj ocet, miód i tymianek.
Dodać squab i wymieszać do pokrycia z przyprawami.
Odstawić na co najmniej 20 minut lub schłodzić, przykryte, do 1 dnia, obracając kawałki kilka razy.
Przygotuj grilla na pośrednie ciepło.
Jeśli używasz węgla drzewnego, kopiec i zapalić 60 brykietów na ognisku grilla z pokrywą (20 do 22 w. szerokie). Gdy brykiety są usiane szarym popiołem, w ciągu około 15 minut popychaj równe porcje na przeciwległe strony ogniska.
Umieść miskę z kapaniem między węglami. Ustaw grilla na miejscu.
W przypadku korzystania z grilla gazowego, przykryć i włączyć ciepło do wysokiej przez około 10 minut. Wyreguluj palniki do gotowania pośredniego (bez środka rozgrzewającego) i utrzymuj na wysokim poziomie. Ustaw patelnię pod grillem między zapalonymi palnikami. Ustaw grill na miejscu.
Podnieś squab z marynaty i połóż się, kości w dół, w środku grilla, a nie bezpośrednio nad ciepłem. Przykryj grilla i otwórz otwory wentylacyjne.
Gotować, aż ptaki są bogato rumiane, fastrygując squab często z marynatą, wykorzystując to wszystko. W rzadkich przypadkach piersi są wilgotne i czerwone w środku (wycięte w celu przetestowania); odczekaj około 25 minut. Dla średnich, gotować 6 do 10 minut dłużej. Doprawić do smaku solą.