Miód" Kora Drzewa " Herbatniki
Miód" Kora drzewa " herbatniki jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, cukier granulowany, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pikantne herbatniki z drzewa, Śnieżna sowa ciasteczka choinkowe, oraz Herbatniki z drzewa pomarańczowego i kardamonowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z regałami w górnej i dolnej części.
Wytnij 2 arkusze papieru pergaminowego do dolnej linii dużej 4-stronnej blachy (17 na 13 na 1 cal).
Mąkę, orzechy włoskie, cukier granulowany, soda oczyszczona i sól wymieszać w maszynce, aż orzechy zostaną drobno zmielone.
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek z kilkoma małymi (mniej więcej wielkości grochu) grudkami masła.
Wymieszać miód, jajko i wanilię, następnie dodać do mieszanki mąki i pulsować, aż ciasto się połączy. (Ciasto będzie miękkie.)
Przełożyć ciasto na 1 arkusz przyciętego pergaminu (nie na patelni) i przykryć drugim arkuszem.
Przewróć wałkiem do ciasta, aby równomiernie rozłożyć ciasto między arkuszami na około 15-na 11-calowy prostokąt.
Przenieść ciasto w pergaminie do patelni i usunąć górny arkusz.
Używając mokrej szpatułki offsetowej, rozłóż doughinto rogi patelni, aby całkowicie pokryć pergamin. Trzymając nóż do parkowania na boki, przeciągnij końcówkę na ciasto w odstępach około 1/2 cala, aby utworzyć linie przypominające te na korze drzewa.
Ciasto posypać równomiernie cukrem turbinado.
Piec w górnej trzeciej części piekarnika, aż zestaw i suche w dotyku, 20 do 25 minut. Schłodzić w patelni na stojaku 5 minut.
Obniżyć temperaturę pieca do 149°.
Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, a następnie odwróć korę na powierzchnię roboczą. Odrzuć pergamin.
Złóż kora na pół wzdłuż tak, aby łamała się nierównymi krawędziami. Powtórz z każdym kawałkiem. Rozerwij każdy pasek w poprzek na 6 sztuk.
Podziel herbatniki, boki cukru do góry, między2 blachy do pieczenia (herbatniki mogą dotykać).
Piec, przełączanie pozycji patelni w połowie pieczenia, aż do głębokiego złotego brązu, 15 do 25 minut. (Ciastka będą chrupkie całkowicie, gdy ostygną.)
Przenieść do stojaków do ostygnięcia.
Herbatniki poprawiają smak, jeśli zostaną upieczone 3 dni wcześniej i będą przechowywane w szczelnym pojemniku 1 tydzień.