Miód Dijon Brukselka
Miód Dijon brukselka wymaga z grubsza 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 88 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zielsko koperkowe, masło, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest dobre. Spróbuj Brukselka Dijon, Klon Dijon Brukselka, oraz Dijon-duszona brukselka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brukselkę umieścić w rondlu wypełnionym lekko osoloną wodą.
Gotować na średnim ogniu, aż brukselka są po prostu miękkie, 8 do 10 minut; odcedzić.
Wymieszać masło, miód, musztarda Dijon, chwast koperkowy, i cebula w proszku w dużej misce.
Wrzucić brukselkę w mieszaninie musztardy do herbu.