Miso I Sojowy Chilijski Okoń Morski
Miso i sojowy chilijski okoń morski mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 273 kalorie, 24g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pasty miso, filety okonia morskiego, mirin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Miso Szkliwiony Chilijski Okoń Morski, Labraks Chilijski, oraz Labraks Chilijski.
Instrukcje
Wymieszać sake, mirin, sos sojowy, brązowy cukier i pastę miso w misce, aby marynata.
Umieść okonia morskiego w dużej, zamykanej plastikowej torbie i zalej marynatą okonia morskiego. Schłodzić w lodówce 3 do 6 godzin. Ułóż filety na blasze do pieczenia. Wyrzucić marynatę.
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła. Podeprzyj drzwi piekarnika, aby pozostały lekko uchylone.
Piec okonia morskiego pod brojlerem, aż ryby płatki łatwo widelcem, 7 do 9 protokół.
Posypać posiekaną zieloną cebulą do podania.