Miski Burrito Wieprzowe Wolno Gotowane
Powolne gotowane Burrito wieprzowe miski może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 9 i kosztuje 1,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz starą el 'n chunky salsę, meksykański ser mieszany, Stary el chiles i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Powolna Kuchenka Kurczak Burrito Miski, Powolna Kuchenka Kurczak Burrito Miski, oraz Powolna Kuchenka Barbacoa Wołowina Burrito Miski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli pieczeń wieprzowa jest w siatce lub jest związany, usunąć siatkę lub sznurki. W 3-do 4-quart powolnej kuchence, umieścić wieprzowinę.
Polać fasolą wieprzowinę.
Posypać suchą mieszankę przypraw taco na wieprzowinę.
Wlać zielone chiles na fasoli.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
Około 45 minut przed podaniem, w rondlu 3-ćwiartkowym, przygotuj mieszanki ryżowe zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, używając wody i masła.
Wyjąć wieprzowinę z kuchenki; umieścić na desce do krojenia. Użyj 2 widelców, aby wyciągnąć wieprzowinę na strzępy. Wieprzowinę odstawić do kuchenki; delikatnie wymieszać do wymieszania z fasolą.
Aby służyć, łyżka około 1 szklanki ryżu do każdej porcji miski, top z 1/2 szklanki mieszanki wieprzowej, 1/4 szklanki sera, 1/4 szklanki sałaty i około 1 łyżka salsy.