Miseczki na Chleb Śniadaniowy
Od początku do końca przygotowanie misek na chleb śniadaniowy zajmuje około 40 minut . To danie główne ma 340 kalorii , 15 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. Za 2,02 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, jajek, sera Fontina i grzybów. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 31% . Ten wynik nie jest aż tak niesamowity. Wypróbuj miski śniadaniowe z jajkiem i serem w bekonie , wiejskie miski śniadaniowe i miski śniadaniowe z jarmużem , aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. Na małej patelni smaż pancettę na średnim ogniu, aż się zrumieni, od czasu do czasu mieszając.
Wyjmij łyżką cedzakową; odsączyć na ręcznikach papierowych.
W międzyczasie odetnij cienki plasterek z wierzchu każdej bułki. Wydrąż spód bułki, pozostawiając skorupę o grubości 1/2 cala (wyjęty chleb zachowaj do innego użytku); ułóż muszle na nienatłuszczonej blasze do pieczenia.
Do skorupek chleba dodaj grzyby i pancettę. Ostrożnie wbij jajko do każdego; jajka posypać solą i pieprzem.
Piec 18-22 minut lub do momentu, aż białka całkowicie się zetną, a żółtka zaczną gęstnieć, ale nie będą twarde.