Mint Thins
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać mięty Thins spróbować. Ten przepis służy 42 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz kakao w proszku, masło, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mint Thins, Brownie Thins, oraz Thins Spearmint dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło śmietankowe, aż będzie lekkie i puszyste.
Dodaj cukier puder i kontynuuj mieszanie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki miski w razie potrzeby.
Wymieszać z jajkiem i ekstraktem z wanilii. Mąkę, proszek kakaowy i sól przesiać.
Dodaj mieszaninę mąki przez połówki, ubijając, aby włączyć po każdym dodaniu.
Ciasto wyłożyć na czystą powierzchnię i uformować dłońmi na dysk. Podziel dysk na pół i umieść je w lodówce, aby utwardzić się na 1 godzinę.
Pracując na mące (będziesz potrzebował przyzwoitej ilości, ponieważ ciasto jest lepkie), rozwałkuj ciasto do grubości 1/8 cala. Uformuj ciasteczka za pomocą okrągłego noża o średnicy 1 1/2 cala i umieść je na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Piec przez 10 do 12 minut, a następnie ostudzić całkowicie.
Rozbij czekoladę do miski i ustaw ją nad małym garnkiem gotującej się wody (upewnij się, że miska nie dotyka wody).
Dodać masło i smak mięty pieprzowej i mieszać mieszaninę stale, aż całkowicie stopi się i wygląda błyszczący i gładki.
Wyjąć miskę i niech czekolada ostygnie lekko.
Jeden po drugim, upuść ciasteczka do czekolady, a następnie zgarnij je widelcem, aby nadmiar kapał. (Dotknij ciastka z boku miski, aby pomóc spuścić dodatkową czekoladę.) Przenieś je ostrożnie do stojaka z drutu lub pergaminu wyłożonego blachą do pieczenia. Gdy wszystkie są pokryte, przenieś arkusz do lodówki, aby ustawić zamrażarkę.