Kremowa Zupa Kukurydziana
Kremowa zupa kukurydziana może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka kukurydzy kernel, płatki pieprzu, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 83%. Spróbuj Kremowa Zupa Kukurydziana, Kremowa Zupa Kukurydziana, oraz Kremowa Zupa Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym garnku z osoloną wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować do miękkości, o 30 protokół; odcedzić.
Do ziemniaków dodać kukurydzę, paprykę, cebulę, płatki czerwonej papryki i bulion warzywny. Gotować przez około 15 minut; zdjąć z ognia.
W robocie kuchennym lub blender puree wszystko, ale 1 1/2 szklanki mieszanki warzyw i bulionu z tofu. Proces w partiach, jeśli to konieczne.
Połącz przecieraną mieszaninę z pozostałą 1 1/2 szklanki mieszaniny warzyw i bulionu i gotuj na małym ogniu przez 5 minut; nie gotuj. Doprawić solą do smaku.