Miniaturowe Tarty Z Serem Cytrynowym
Miniaturowe tarty z serem cytrynowym wymagają około 2 godziny i 53 minuty od początku do końca. Ten przepis służy 36. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka wody, jajka, cytryna bar mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Miniaturowe Tarty Migdałowe, Miniaturowe Tarty Owocowe, oraz Tarty Z Serem Malinowo-Cytrynowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF.
Umieść miniaturowy papierowy kubek do pieczenia w każdym z 36 do 48 miniaturowych kubków na muffinki. Podziel Gotowy-
Wymieszać skórkę (suchą) równomiernie między miseczkami na muffinki (po 1 do 2 łyżeczek); wcisnąć do dna kubków, używając tylnej miarki.
Piec 6 do 8 minut lub aż bardzo jasnobrązowy.
W celu uzyskania gładkiego nadzienia, w średniej misce dokładnie ubić serek śmietankowy i 2 jajka, trzepaczką drucianą; wymieszać nadzienie
Wymieszać, wodę i pozostałe jajko, aż będzie gładkie (może pozostać kilka drobnych grudek). Filiżanki muffinek wypełniamy ok. 3/4 pełnych (ok. 1 łyżki każda) masą z serem śmietankowym.
Piec 20 do 25 minut lub do firmy. Ostudzić 10 minut przed wyjęciem z patelni. Aby uzyskać najlepszy smak, przechowywać w lodówce 2 godziny przed podaniem. Tuż przed podaniem posypać cukrem pudrem. Na wierzchu 1/2 łyżeczki nadzienia do ciasta. Przechowywać szczelnie przykryty w lodówce do 48 godzin. Lub zamrozić tarty szczelnie zapakowane w hermetyczny pojemnik do 4 miesięcy.