Balsamiczne Grillowane Warzywa

Balsamiczne Grillowane Warzywa
Balsamiczne grillowane warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 400 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Mieszanka brązowego cukru, octu balsamicznego, squash krzywej szyi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane Warzywa Balsamiczne, Grillowane Warzywa Balsamiczne, oraz Balsamiczne Grillowane Warzywa.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średnim saute patelni na średnim ogniu, dodać ocet, cukier, i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
MiódMiód
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Niech gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut lub do zmniejszenia o połowę. Utrzymuj ciepło do szklenia na grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
W 1 galon ponownie zamykanej torbie, dodać ocet balsamiczny, oliwa z oliwek, sól morska, pieprz i czosnek i wymieszać do połączenia. Następnie dodaj marchew, korzeń selera i cebulę, usuń nadmiar powietrza. Pozostawić do marynowania przez 30 minut. Następnie dodaj cukinię i kabaczek i pozostaw do marynowania jeszcze przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
SelerSeler
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sól MorskaSól Morska
CukiniaCukinia
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PieprzPieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
5
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Grill szczotkowy z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Dodaj cebulę, marchew i korzeń selera. Gotować z obu stron przez 3 do 5 minut szczotkując szkliwem balsamicznym. Mark i brązowy równomiernie po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura BalsamicznaGlazura Balsamiczna
SelerSeler
MarchewMarchew
CebulaCebula
8
Zdjąć do trzymania patelni i przykryć folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
9
Dodaj squash i cukinię do grillowania, szczotkować z glazury i gotować przez 2 minuty na stronę, aż oznaczone i równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Wyjmij do trzymania patelni i przykryj do momentu serwisowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Warzywa skropić pozostałą glazurą i podawać na ciepłym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia25
Magazyn