Mini Truskawkowe Placki Rabarbarowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj Mini truskawkowego ciasta rabarbarowego. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz turbinado cukier, sok z limonki, białko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 243 fanów. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Placki Truskawkowo-Rabarbarowe, Truskawkowe Rabarbarowe Mini Placki, oraz Truskawkowe Rabarbarowe Kruszonki Mini-Placki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. obficie spryskaj 6 regularnych filiżanek muffin sprayem do gotowania.
W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać rabarbar; gotować około 7 protokół lub aż bardzo miękkie.
Dodać truskawki i cukier granulowany; gotować, aż mieszanina zacznie lekko zgęstnieć.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj sok z limonki, imbir i cynamon.
Wlać mieszaninę do blendera.
Dodaj skrobię kukurydzianą; przykryj i zmiksuj z impulsami włączania i wyłączania, aż do puree. Odstawić.
Na dużej desce do krojenia rozwiń skorupy ciasta.
Wytnij 3 (4-calowe) rundy z każdej skorupy. Wciśnij rund do kubków muffin, pozostawiając krawędzie Skórki wiszące na bokach kubków. Z nożem, wykończenia krawędzi skorupy lekko wyrównać skorupy wiszące na krawędziach.
Łyżka 1/2 szklanki truskawkowo-rabarbarowego nadzienia do każdej wyłożonej skórką filiżanki muffin.
Używając noża do pizzy, pokrój pozostałą skorupę ciasta na 42 paski, o długości około 3 cali i szerokości 1/8 cala. Dla każdego mini pie, splot 8 pasków razem, aby utworzyć kratę kwadratową; Wytnij kwadrat za pomocą 2 1/2-calowego okrągłego noża. Delikatnie umieść kratkę okrągłą nad nadzieniem w wyłożonej skórką filiżance muffin.
Roll zwisające pie krawędzi skorupy spotkać top kraty.
Za pomocą szczotki do ciast, umyj wierzchołki każdego mini ciasta z ubitym białkiem jajka.
Posypać cukrem turbinado.
Piec 25 do 30 minut lub do wypełnienia jest ustawiona i skorupa jest złoty brąz.
Podawać na ciepło lub na zimno.