Mini kanapki z polędwicą wołową z sosem musztardowo-chrzanowym
Smażone polędwiczki wołowe Mini kanapki z sosem musztardowo-chrzanowym wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz polędwicę wołową, estragon, bagietkę chlebową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Mini kanapki z polędwicą wołową z sosem musztardowo-chrzanowym, Mini kanapki z polędwicą wołową z musztardą-chrzanem, oraz Polędwica wołowa smażona w sosie musztardowo-chrzanowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki, dobrze mieszając trzepaczką. Kryj się i wyluzuj.
Zabezpieczyć wołowinę w odstępach 2-calowych sznurkiem.
Wołowinę posypać pieprzem.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania.
Dodać wołowinę do patelni; gotować 15 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając często.
Posypać sokiem z cytryny.
Równomiernie ułożyć rukolę na kromkach chleba.
Na każdą kromkę chleba ułożyć 1 plasterek wołowiny i około 1 łyżkę schłodzonego sosu. Ułóż kapary i ser równomiernie na sosie.