Mini Bajgle Do Pizzy

Mini Bajgle Do Pizzy
Przepis Mini bajgle Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 13 minut. Ten przepis służy 13 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz bajgle, sos do pizzy classico, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bajgle Do Pizzy Easy Mini, Mrówki Na Kłódce Mini Bajgle, oraz Mini Bajgle Śniadaniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brojler na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Pokrojone boki bajgli posmarować sosem; na wierzch posmarować serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Broil, 6 cali od ciepła, 2 do 3 min. albo aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 85 dolarów.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia4
Magazyn