Mile High Rocky Road Cupcakes

Mile High Rocky Road Cupcakes
Mile High Rocky Road Cupcakes może być tylko deser szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 279 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz białka, pekany, krem z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Babeczki Kokosowe, Babeczki Bezowe Cytrynowe, oraz Babeczki Rocky Road.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać Cupcake mix zgodnie z zaleceniami na polu, przy użyciu wody, oleju i całych jaj. Napełnij kubki muffin z ciasta i nadzieniem zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cupcake MixCupcake Mix
JajkoJajko
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Piec 24 do 29 minut lub do momentu wyschnięcia powierzchni babeczek. Ostudzić 20 minut; wyjąć babeczki z patelni do regału chłodzącego. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać cukier i 1/3 szklanki wody do wrzenia na średnim ogniu, bez mieszania. Gotować około 3 minut, bez mieszania, do 114° na termometr cukierki lub do małej ilości mieszaniny upuszczone do filiżanki bardzo zimnej wody tworzy miękką kulkę, która spłaszcza się po usunięciu z wody; usunąć z ognia. W dużej misce ubij białka, śmietanę z Tataru i wanilii mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać syrop cukrowy, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Łyżka lukier do dekoracji torba wyposażona w dużą okrągłą końcówkę # 6. Lukier na babeczki. Łyżka roztopionej czekolady na lukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
6
Posypać orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn