Miki ' s jicama (Pico de Gallo Salsa)

Miki ' s jicama (Pico de Gallo Salsa)
Jicama Miki (Pico de Gallo Salsa) może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 51 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól, pomidory roma, papryka jalapeno, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Jicama, ogórek i ananas (Pico de Gallo), Pico De Gallo Salsa, oraz Salsa / Pico De Gallo II.

Instrukcje

1
Wrzucić pokrojone w kostkę pomidory, jicamas, papryka poblano, czerwona cebula, i papryka jalapeno z czosnkiem, sok z limonki, kolendra, biały ocet balsamiczny, i sól razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Ocet BalsamicznyBiały Ocet Balsamiczny
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
KolendraKolendra
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn