Migdałowe Kanapki Z Lodami
Migdałowe ciasteczka lody kanapki może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest idealny do Lato. Mieszanka ekstraktu z migdałów, skrobi kukurydzianej, półsłodkiej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Kanapki z lodami malinowymi i ciasteczkami z cukrem migdałowym, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Płatki Owsiane Ciasteczka Krem Czekoladowe Ciasteczka Kanapki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na ciasteczka: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki, masło i cukier śmietany razem, aż będzie gładkie i zwiększonej objętości, 5 do 8 minut (alternatywnie, użyć miksera ręcznego).
Dodaj ekstrakt migdałowy.
Użyj dużego sitka lub przesiewacza, aby przesiać razem mąkę, skrobię kukurydzianą, sól i ziele angielskie.
Wyjmij miskę z miksera i użyj szpatułki, aby wymieszać suche składniki. Mieszać do wymieszania. Wymieszaj orzechy.
Rozwałkuj ciasto na małe kulki i delikatnie spłaszcz je na blasze do pieczenia. Nie rozprzestrzeniają się dużo, ale zostawiają trochę miejsca między nimi na wszelki wypadek.
Piec w piekarniku, aż jasnobrązowy, 8 do 10 protokół. Odstawić do ostygnięcia przed podaniem.
Do kanapek z lodami: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Ułóż migdały w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Umieścić w piekarniku i gotować, aż złoty kolor, 5 do 8 protokół.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia. (Alternatywnie, można również brąz migdały w dużej patelni na średnim ogniu).
Włóż lody do miski i rozgnieć je 2 drewnianymi łyżkami, aby zmiękły. Złożyć migdały i startą czekoladę.
Rozłóż pomiędzy 2 ciasteczkami.