Przepis migdałowe Curry Spread jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 284 kalorie, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sos worcestershire, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pasta Z Mango Curry, Kurczak Curry Spread, oraz Ser Curry Spread dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Lubanzi Chenin Blanc
Wino, które jest tak piękne jak Kapsztad. W 100% ręcznie wybierany Chenin Blanc uprawiany w słynnym regionie Swartland w RPA. Wykonane z mieszanki winogron pochodzących z różnorodnej kolekcji gleb Swartland, przy czym każdy kawałek ziemi umieszcza swój własny znak na ostatecznym winie. Stworzony z myślą o tych ciepłych, słonecznych dniach, które się nie kończą.