Mielona wołowina i pomidor Manicotti
Mielona wołowina i pomidor Manicotti wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 706 kalorii, 47g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka sosu pomidorowego, ser mozzarella, nasiona kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Tandetne Mielone Mięso Wołowe Manicotti, Suszone pomidory i mielona wołowina Sliders, oraz Bakłażan Pomidor Mielona Patelnia Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; spłukać zimną wodą.
Proces sos pomidorowy i pokrojone w kostkę pomidory w blenderze 20 sekund lub do gładkiej. Odstawić.
Gotuj mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż mięso się kruszy i nie jest już różowe. Wymieszaj suszone włoskie przyprawy, sól, pieprz, nasiona kopru włoskiego, ser śmietankowy, ser ricotta i 2 szklanki sera mozzarella. Łyżka do muszli manicotti; ułóż nadziewane muszle w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Wlać mieszankę pomidorową na skorupki; posypać pozostałymi 2 szklankami sera mozzarella.
Piec w 350 przez 20 minut lub do rozpuszczenia sera i bąbelków.
Odstawić zapiekankę na 10 minut przed podaniem.
Posypać top posiekaną natką pietruszki, w razie potrzeby.
Uwaga: zapiekanka może być zmontowana i zamrożona do 1 miesiąca. Rozmrozić w lodówce przez noc; piec, przykryty, w 350 przez 30 minut. Odkryć i piec 15 więcej minut lub aż ser topi się i bąbelki. Jeśli wolisz mniejszą zapiekankę, użyj 2 (11 x 7 cali) naczyń do pieczenia. Postępuj zgodnie z zaleceniami.