Truskawki Romanoff na lata 90.
Truskawki Romanoff z Lat 90. mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 699 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka malin w syropie, śmietana do ubijania, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Truskawki Romanoff, Truskawki Romanoff, oraz Truskawki Romanoff na lata 90. dla podobnych receptur.
Instrukcje
Puree Maliny w syropie i 1 szklanka truskawek w procesorze. Przecedzić do średniej miski, naciskając na ciała stałe, aby wydobyć jak najwięcej soku.
Wymieszać 3 łyżki cukru, Grand Marnier, sok z cytryny i 1 łyżeczkę wanilii do syropu.
Wymieszać 1/2 szklanki mieszanki syropu do lodów; zamrozić 1 godzinę do 4 godzin.
Pozostałe truskawki wymieszać z pozostałym syropem; schłodzić od 1 godziny do 4 godzin.
Niech lody lekko zmiękną przed podaniem.
Ubij śmietanę do ubijania, pozostałe 2 łyżki cukru i 1/2 łyżeczki wanilii w średniej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Mieszaninę truskawkową podzielić na 6 szklanek. Na wierzch każdej gałki lodów.