Miecznik z kremem Kolendrowo-limonkowym

Miecznik z kremem Kolendrowo-limonkowym
Miecznik z kremem Kolendrowo-limonkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 369 kalorii, 31g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz steki z miecznika, masło, śmietanę do bicia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Miecznik szkliwiony Tamaryndowcem z sosem limonkowym, kolendrą i Tamaryndowcem, Krem Kolendrowo-Limonkowy Slaw, oraz Cilantro Lime Cream Sauce.

Instrukcje

1
Wypłukać steki z miecznika i osuszyć. Pył z bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z MiecznikaSteki Z Miecznika
Bułka TartaBułka Tarta
2
Roztopić masło w 10-do 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać miecznik i gotować, aż rumiane na dnie, o 4 protokół. Odwróć ryby i gotować, aż rumiane z drugiej strony i nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne w centrum (cut do testu), 4 do 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
MasłoMasło
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przenieś rybę na ciepły talerz; utrzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
4
Dodaj cebulę na patelnię i wymieszać tylko więdnąć, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj kolendrę, sok z limonki i śmietanę, mieszając, aż energicznie się zagotuje, 1 do 2 minut. Podzielić rybę na 3 talerze obiadowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
KremKrem
RybyRyby
6
Polać rybę sosem równo.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby
7
Udekoruj każdą płytkę limonkowym klinem i gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
KolendraKolendra

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia20
Magazyn