Memory Lane Oatmeal Peanut Butter Creme Sandwiches
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 20. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, masło, mieszankę ciastek owsianych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pamięć Pas Hiszpański Pieczeń, Peanut Butter Oatmeal Chocolate Chip Cookie Sandwiches, oraz Masło orzechowe płatki owsiane ciasteczka kanapki z bitą czekoladą Ganache.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. w dużej misce, wymieszać Cookie mix, brązowy cukier, masło, masło orzechowe, woda i jajko do miękkich form ciasta.
Rozwałkuj ciasto na 40 (1 1/4 cala) kulek; umieść 2 cale od siebie na nieczystym arkuszu ciasteczek. Naciśnij każdą kulkę palcami, aby lekko spłaszczyć.
Piec 9 do 10 minut lub do jasnego złotego koloru. Cool 3 minuty; usuń z arkusza cookie do stojaka z drutu. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
W małej misce, wymieszać masło orzechowe, lukier i mleko, aż dobrze wymieszane.
Dla każdego ciasteczka kanapkowego rozprowadzić około 1 łyżki nadzienia na spodzie 1 ciastka. Góra z innym ciastkiem, dolna strona w dół. Naciśnij lekko razem, lekko skręcając. Przechowywać szczelnie przykryte w temperaturze pokojowej.