Makrela z pokruszonymi ziemniakami i Oregano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 624 kalorie, 44g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Mieszanka soku z cytryny, filety z makreli, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać odtłuszczone mleko jogurt grecki można śledzić to danie główne z Mus Czekoladowy Z Jogurtu Greckiego jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Grillowana Cała makrela z cytryną, Oregano i oliwkami, Pokruszone czerwone ziemniaki z maślanką, oraz Zmiażdżone ziemniaki babci.
Instrukcje
1
Umieść ziemniaki w dużym garnku, dodaj wodę do ciasta i doprawić koszerną solą. Doprowadzić Toa wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować do miękkości, 10-12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Koszerna
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Odcedzić; lekko ostudzić.
3
W międzyczasie rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
4
W małej misce ubić jogurt,sok z cytryny i ocet; doprawić koszerną solą i pieprzem. SOS odstaw na bok.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.