Melon z sosem malinowym
Melon z sosem malinowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Przepis ten służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz spadzię, maliny, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Malinowy Melon Smoothie, Koktajle Melonowo-Malinowe, oraz Paleta Malinowo-Melonowa podobnych receptur.
Instrukcje
Odstawić kilka malin do dekoracji.
Umieść pozostałe jagody w blenderze lub robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj do puree.
Dodać miód, sok z cytryny i imbir; przykryć i przetworzyć. Odcedzić i wyrzucić nasiona; odstawić SOS.
Pokrój kantalupa i spadzi na trzy kliny; każdy klin przeciąć na pół.
Usunąć nasiona i skórkę. Nożem pokrój każdy kawałek melona wzdłuż w kierunku wąskiego końca, nie przecinając całkowicie do końca. Otwórz w kształcie wentylatora.
Na każdym talerzu deserowym umieść 2 łyżki sosu malinowego oraz wentylator kantalupa i wentylator spadzi.
Udekoruj zarezerwowanymi malinami.