Melasa Sos Barbecue

Melasa Sos Barbecue
Przepis Melasa sos Barbecue jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 53 grosze za porcję, dostajesz sos, który podaje 5. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Melasa Sos Barbecue, Piwo i melasa sos Barbecue, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Barbecue kawowo-melasowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut .
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podawać z kotletami schabowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill można połączyć z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Leese-Fitch Zinfandel. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
Leese-Fitch Zinfandel
Leese-Fitch Zinfandel
Zinfandel 2013 to znakomity rocznik koloru i głębi, który prezentuje ciemny rubinowy odcień i intrygujące aromaty suszonej śliwki, ciastka snicker doodle i ciasta jeżyn z nutami cynamonu i białego pieprzu. Pierwszy łyk otula podniebienie soczystymi ciemnymi owocami i elastycznymi taninami, które zapewniają długotrwałe wykończenie. Kolejne łyki pokazują ciemną wiśnię, bogatą czekoladę mocha, tosty kokosowe i pyszne ziarna granatu.Mieszanka: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia3
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn