Meksykańskie ciasto pasterskie
Meksykańskie ciasto pasterskie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 894 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jeśli masz cebulę, pomidory w puszkach, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieszankę muffinek kukurydzianych, możesz podążać za tym daniem głównym z Kukurydziane Muffiny Churros jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Meksykańskie ciasto pasterskie, oraz Meksykańskie ciasto pasterskie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Spray 9x13 cala naczynia do pieczenia z gotowania sprayu.
Umieść wołowinę i cebulę na patelni na średnim ogniu. Gotować, aż wołowina będzie równomiernie brązowy i cebula będzie miękka.
Spuścić smar. Doprawić czosnkiem w proszku, solą i pieprzem.
Wymieszać w pomidorach, i gotować 5 protokół. Wymieszaj przyprawę taco i wodę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i kontynuować gotowanie 5 minut, aż zgęstnieje.
Przenieś do przygotowanego naczynia do pieczenia i równomiernie polej kukurydzą.
Przygotować mieszankę babeczek kukurydzianych zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozłóż równomiernie na warstwie kukurydzy w naczyniu do pieczenia.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, lub aż nadmuchane i złoty.
Dekoruj oliwkami i serem.