Meksykańska papryka nadziewana wołowiną i fasolą może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 159 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz błonnik z otrębów, przecier pomidorowy, bardzo chudą mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Meksykańska Papryka Nadziewana Wołowiną, Meksykańska zupa z rozdrobnionej wołowiny z nadziewaną Mini papryką, oraz Meksykańska faszerowana papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. zmiażdż płatki.* W średniej misce, wymieszać płatki i przecier pomidorowy; odstawić 5 minut.
Paprykę przeciąć wzdłuż na pół; usunąć nasiona i błony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
3
Umieść paprykę, pokrój boki w górę, w szklanym naczyniu do pieczenia 13x9 cali (3-quart).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
4
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa; odcedzić. Wymieszać z mieszanką zbożową i pozostałymi składnikami z wyjątkiem sera. Mieszankę wołową podzielić równomiernie pomiędzy paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Sos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.