Mediterranean Czosnek Zioła Wołowe Szaszłyki
Śródziemnomorski czosnek zioła wołowe szaszłyki wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, olej sałatkowy, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szaszłyki Wołowe Śródziemnomorskie, Szaszłyki z krewetek czosnkowo-ziołowych, oraz Klon Dijon pieczone szaszłyki z łososia z czosnkiem ziołowym Quinoa.
Instrukcje
Szaszłyki namoczyć w białym winie przez 10 do 15 minut.
Nawlecz na szaszłyk w następującej kolejności: wołowina-pieczarki-cebula, używając po 1 kawałku każdego. Powtórz jeszcze raz. Powtórz z pozostałymi szaszłykami.
Odstawić na 10 do 20 minut w lodówce.
Lekko posmaruj szaszłyki z każdej strony oliwą z oliwek lub olejem sałatkowym i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Umieść na rozgrzanym grillu o średniej wysokości i gotuj, aż wołowina zostanie ugotowana do pożądanej doneness, o 4 do 5 minut na stronę.