Mediterranean Bison Sliders może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 218 kalorii, 19g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bułki brioche, sos marinara, szafran macierzystych, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Suwaki Bizon, Suwaki Bizon, oraz Żubr suwaki z Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 232°. gotować ryż zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Na małej patelni na małym ogniu, migdały tosty aż złoty, 8 protokół. W misce za pomocą rąk wymieszać Żubr, ryż, migdały, rodzynki, 1/4 szklanki natki pietruszki, 2 łyżki mięty, sól i pieprz. Forminto 24 kulki, 1 1/2 cala każda. Nasmarować 9" x 13 " pieczenia dishwith 2 łyżki oliwy z oliwek; ułóż klopsiki w naczyniu, dotykając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Klopsiki
Oliwa Z Oliwek
Migdały
Pietruszka-nać
Rodzynki
żubry
Tosty
Mięta
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Piekarnik
2
Piec do jędrności i lekko różowy w centrum, 15 minut. Wymieszać jogurt, sok z cytryny, 1 łyżkę wody, 1 łyżkę oliwy z oliwek, natkę pietruszki, miętę, szafran (w razie potrzeby), sól i pieprz do smaku. W kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, ciepła marynarasauce. Top każdy brioche bułka z 2 łyżki sosu marinara, klopsiki,1/2 łyżka sos jogurtowy i liść mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Marinara
Bułka Brioche
Sok Z Cytryny
Oliwa Z Oliwek
Klopsiki
Pietruszka-nać
Szafran
Pieprz
Jogurt
SOS
Woda
Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
Piekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona