Medaliony mamy z wołowiny

Medaliony mamy z wołowiny
Medaliony mamy z wołowiny to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 947 kalorii, 51g białka, oraz 80 g tłuszczu na porcję. Na 6,83 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bazy wołowiny, cebula, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Medaliony Wołowe Barwione W Porto, Medaliony wołowe z sosem koniakowym, oraz Medaliony wołowe z boczkiem i smalcem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować plastry wołowiny na maśle, aż rumiane całkowicie, o 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Usuń plastry wołowiny na talerz, zastrzegając masło i kapie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podsmażyć grzyby i cebulę w mieszaninie masła, aż cebula będzie przezroczysta, 5 do 7 minut. Popchnij warzywa do krawędzi patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać czerwone Wino i Beef baste do mieszaniny masła na patelni; gotować i mieszać, dodając więcej bazy wołowiny w razie potrzeby, aż sos jest zagęszczony, 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baza WołowaBaza Wołowa
Czerwone WinoCzerwone Wino
MasłoMasło
SOSSOS
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Ułóż plastry wołowiny w sosie. Każdy plasterek wołowiny przełożyć plasterkiem szynki. Szynkę udekorować serem Monterey Jack. Umieścić pokrywkę na patelni i gotować, aż ser topi się, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
SerSer
SOSSOS
WołowinaWołowina
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wyjmij medaliony na talerz. Łyżka sosu i warzyw nad medalionami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn