Meat Lite: Pikantna Wieprzowina Nerkowca
Meat Lite: Pikantny wieprzowina nerkowca jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zapas, sok z limonki, pastę z tamaryndowca i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Mięso Lite: czarna fasola i nerkowca kurczak Chili, Mięso Lite: Pinto i Tacos wieprzowe, oraz Mięso Lite: kapusta wieprzowa i musztardowo-kremowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i gotować do brązowego mięsa, o 5 protokół. Podczas gdy wieprzowina Brązy, rozbić go na małe kawałki z drewnianą łyżką.
Dodaj pokrojone białe części szalotki i czosnek, i smażyć przez około 30 sekund.
Dodać marchewkę i bok choy, i mieszać smażyć warzywa i aromaty przez około 1 minutę.
Wymieszać cukier, pastę miso, koncentrat tamaryndowca, wywar i sok z limonki.
Polać warzywa i wieprzowinę. Gotować na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut, aż ciecz zgęstnieje.
Dodać zielone części szalotki i posiekane orzechy nerkowca.
Podawać na gotowanym ryżu lub makaronem ryżowym.