Małże Razor w sosie Sha Cha

Małże Razor w sosie Sha Cha
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych i całych 30 przepisów do swojego pudełka z przepisami, przepisem, który powinieneś wypróbować, może być Razor Clam w sosie Sha Cha. Za 41 centów za porcję otrzymasz przystawkę dla 2 osób. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 0 g białka i 14 g tłuszczu. Mieszanka papryki pokrojonej w paski, olej roślinny, woda i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik wynoszący 14%. Spróbuj smażonej wołowiny Sha Cha, kurczaka Sha Cha: smażenia przez 10 minut i kurczaka Sha Cha: smażenia przez 10 minut, aby skorzystać z podobnych przepisów.

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling i Muscadet to moje ulubione dania z małży. Maślane chardonnay doskonale nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór do małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę pikanterii w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Blanchard Perez Cava Brut. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Brut ma słomkowożółty kolor z zielonymi refleksami. Nos jest świeży i wyrazisty, z głównymi aromatami zielonego jabłka i gruszki wraz z nutami suszonych orzechów i świeżego pieczonego chleba. Na podniebieniu nutom dojrzałych owoców o wyrazistym cytrusowym charakterze towarzyszy nuta śródziemnomorskich ziół. Zrównoważona kwasowość, waga i konsystencja zapewniają długi i żywy finisz. To wino musujące charakteryzuje się idealną równowagą wytrawności, bąbelków i owoców, aby wzbogacić każde doznanie kulinarne. To fantastyczny wybór do podania z warzywami, krewetkami i skorupiakami lub jako pyszny dodatek do mięsa! Mieszanka: 33% Macabeo, 33% Xarel-lo, 34% Parellada
TrudnośćŁatwy
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn