Masło z dyni-słonecznika-nasion lnu

Masło z dyni-słonecznika-nasion lnu
Dynia-Słonecznik - masło z nasion lnu może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 729 kalorii. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap, cały 30 i wegański przepis służy 2 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 16 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka oleju canolan, mielonego siemienia lnianego, nasion słonecznika i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Chleb z pestkami dyni i słonecznika, Chleb Z Pestek Dyni Słonecznika Psyllium, oraz Chleb Z Pestek Dyni Słonecznika Psyllium.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia58
Magazyn