Masło orzechowe-tarta miodowa z glazurą Ganache

Masło orzechowe-tarta miodowa z glazurą Ganache
Masło orzechowe-tarta miodowa z glazurą Ganache wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką mąkę uniwersalną, ciężką śmietanę do ubijania, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Masło orzechowe-tarta miodowa z glazurą Ganache, Babeczki bananowe z masłem orzechowym z bitą czekoladą Ganache z masłem orzechowym, oraz Babeczki z masłem orzechowym Creme z czekoladowym Ganache z masłem orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 9-calowy kwadratowy lub 10-calowy średnicatart patelnia z wyjmowanym dnem z nieprzywierającym sprayem. Mieszanka mąki, cukru isalt w procesorze 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać masło irozmieszać, aż powstanie gruba okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Dodaj jajko i 2 łyżeczki wody z lodem. Mieszaj do momentu powstania grudek, dodając więcej lodowatej wody przez łyżeczki do herbaty, jeśli są suche. Zbierz ciasto do kulki; spłaszczyć na kwadrat lub dysk (w zależności od kształtu patelni). Owinąć i schłodzić 1 godzinę. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Trzymane w napięciu. Lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowejprzed wyjściem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Rozwałkuj ciasto do kwadratu o wymiarach 11-12 cali lub okrągłego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Ciasto przełożyć na przygotowaną patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Odciąć wszystkie, ale 1/2 cala zwisu. Foldoverhang w, tworząc podwójne grube boki.Zamrozić do twardości, około 15 minut.Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Upiec ciasto na złoty kolor, sprawdzając co 5 minut i naciskając dno, jeśli bulgotanie i tłoczenie podnosi się z tyłu widelca, jeśli ślizga się, około 28 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Beat białka w małej misce untilfoamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Posmaruj trochę bieli na gorącej skórce, aby pokryć wnętrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
10
Piec 1 minutę dłużej. Spoko onrack. Zwiększyć temperaturę pieca do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Roztopić masło w ciężkich średnichsaucepan na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2
Ubijamy cukier i sól, śmietanę i cukier. Doprowadzić do wrzenia toczenia, wirując panoccasionally. Gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Ubić w 1 filiżance.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Piec tarta, aż nadzienie będzie bąbelkowaty, około 15 minut. Schłodzić na stojaku do 2 godzin; zamrozić 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
W średniej misce ubić cukier puder i peanutbutter, aż do wymieszania.Stopniowo ubić w 2 łyżki mleka, a następnie więcej przez łyżeczki do herbaty cienko; rozprowadzić równomiernie na nadzieniu orzechowym.Przechowywać w lodówce tart podczas przygotowywania glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Umieść czekoladę w średniej misce. Doprowadzić śmietanę do gotowaniaw małym rondlu; zalać czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Rozłóż glazurę na tarcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
4
Posypać posiekane orzeszki ziemne wokół krawędzi.Chill tarta aż do zestawów glazury, co najmniej 1 hour.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód.Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
5
Odstawić w temperaturze pokojowej1 godzinę przed podaniem.
6
Używając końcówki małego noża, delikatnie poluzowaćpróść z patelni. Push up dno patelni, uwalniając tart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Kwadratową tartę pokroić na pół i przeciąć każdą połowę w poprzek na 7 lub 8 plastrów lub pokroić okrągłą tartę w kliny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn