Brzoskwiniowy Sos Barbecue
Brzoskwiniowy sos Barbecue wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten sos ma 76 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz ocet jabłkowy, brązowy cukier, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Dzień Ojca. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 17%. Spróbuj Brzoskwiniowy Sos Barbecue, Sos Barbecue Brzoskwiniowo-Bourbonowy, oraz Sos Barbecue Easy Peach Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować tylko do pachnące, o 1 minutę.
Wymieszać w sosie pomidorowym, ocet, cukier, sos adobo, musztarda, ziele angielskie i sól. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Dodać brzoskwinie i gotować, aż zacznie mięknąć, 2 do 5 protokół.
Przenieść do blendera i czyste, aż będzie gładka.
Podawaj sos z ulubionymi grillowanymi mięsami i grillowanymi połówkami brzoskwini.