Masło Orzechowe Burger

Masło Orzechowe Burger
Przepis masło orzechowe Burger jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 10. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 62g białka, 85 g tłuszczu, oraz w sumie 1137 kalorii. Jeśli masz pęknięty pieprz, mielona wołowina angus, sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Masło Orzechowe Burger, Burger z masłem orzechowym i bekonem z brzoskwiniowym Chutney, oraz Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym.

Instrukcje

1
Wołowinę połączyć z solą morską, solą przyprawową, pieprzem i czosnkiem. Utwórz 10 kulek wołowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2
Umieść kulki pojedynczo między woskowanym papierem i lekko naciśnij środek, aby utworzyć paszteciki.
3
Umieść paszteciki na wyłożonej blasze ciastek, gotowe do umieszczenia na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Na piecu podsmaż boczek do pożądanej konsystencji na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
5
Włącz chargrill do średniej-wysokiej i umieścić hamburgery na nim, gdy jest gorąco. Gotować pierwszą stronę, aż krawędzie są karmelizowane i rumiane, 3 do 5 protokół. Flip hamburgery i gotować przez kolejne 3 do 5 protokół. Uważaj, aby nie przebić mięsa lub rozgotować. Odstawić i odstawić na kolejne 3 do 5 minut. Zanim wyłączysz grill, lekko tosty białe bułki burger.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Ubierz z każdej strony białe bułki burger z kremowym masłem orzechowym i 2 plastry amerykańskiego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kremowe Masło OrzechoweKremowe Masło Orzechowe
Amerykański SerAmerykański Ser
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
7
Umieścić hamburgery na szczycie sera i dodać gotowanego boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia30
Magazyn