Masło Orzechowe Burger
Przepis masło orzechowe Burger jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 10. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 62g białka, 85 g tłuszczu, oraz w sumie 1137 kalorii. Jeśli masz pęknięty pieprz, mielona wołowina angus, sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Masło Orzechowe Burger, Burger z masłem orzechowym i bekonem z brzoskwiniowym Chutney, oraz Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym.
Instrukcje
Wołowinę połączyć z solą morską, solą przyprawową, pieprzem i czosnkiem. Utwórz 10 kulek wołowych.
Umieść kulki pojedynczo między woskowanym papierem i lekko naciśnij środek, aby utworzyć paszteciki.
Umieść paszteciki na wyłożonej blasze ciastek, gotowe do umieszczenia na grillu.
Na piecu podsmaż boczek do pożądanej konsystencji na średnim ogniu.
Włącz chargrill do średniej-wysokiej i umieścić hamburgery na nim, gdy jest gorąco. Gotować pierwszą stronę, aż krawędzie są karmelizowane i rumiane, 3 do 5 protokół. Flip hamburgery i gotować przez kolejne 3 do 5 protokół. Uważaj, aby nie przebić mięsa lub rozgotować. Odstawić i odstawić na kolejne 3 do 5 minut. Zanim wyłączysz grill, lekko tosty białe bułki burger.
Ubierz z każdej strony białe bułki burger z kremowym masłem orzechowym i 2 plastry amerykańskiego sera.
Umieścić hamburgery na szczycie sera i dodać gotowanego boczku.