Masło Jabłkowe Na Noc

Masło Jabłkowe Na Noc
Masło jabłkowe na noc to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przyprawa. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 147 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka miodu, mielonego buławy, mielonych goździków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłko Masło Orzechowe Na Noc Owies, Masło jabłkowe tosty francuskie Roll up z masłem jabłkowym sos do maczania serem kremowym # AppleButterSpin, oraz Szarlotka Na Noc Owies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w kuchence elektrycznej 5-quart. Przykryć i gotować na niskie 10 godzin lub aż jabłka są bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Umieść duże sito o drobnych oczkach nad miską; łyżkę jednej trzeciej mieszanki jabłek na sito. Mieszankę przecisnąć przez sito za pomocą tylnej części łyżki lub chochli. Wyrzucić miąższ. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną jabłek. Zwrócić mieszankę jabłkową do powolnej kuchenki. Gotować, odkryte, na wysokości 1 1/2 godziny lub aż mieszanina jest gęsta, mieszając od czasu do czasu. Łyżkę do miski; przykryć i schłodzić do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
ChochlaChochla
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Połącz wszystkie składniki w holenderskim piekarniku. Przykryć i gotować na średnim ogniu 1 godzinę lub aż jabłka będą bardzo miękkie, mieszając od czasu do czasu. Przecedzić przez sito, jak przepis nakazuje w kroku powrót mieszaniny do patelni. Gotować, odkryte, na średnim ogniu 15 minut lub aż gruby, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
SitoSito
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn