Masło Fudge Fingers

Masło Fudge Fingers
Masło Fudge Fingers to deser, który serwuje 60. Za 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 3G tłuszczu i w sumie 94 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, ekstrakt z wanillanu, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżką wynik 8%, to danie można poprawić. Podobne przepisy obejmują Paluszki Z Masłem Orzechowym, Paluszki Z Masłem Orzechowym, oraz Czekoladowe Paluszki Z Masłem Orzechowym.

Instrukcje

1
W kuchence mikrofalowej rozpuść masło i czekoladę; mieszaj, aż będzie gładka. Ostudzić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2
W dużej misce ubij jajka i sól, aż się spienią. Stopniowo dodawaj cukier, aż będzie dobrze wymieszany. Dodaj mieszankę czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połącz mąkę i proszek do pieczenia; stopniowo dodawać do ciasta. Dodaj orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Wlać do natłuszczonego 15-calowego. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić na patelni na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Do lukru w dużym ciężkim rondlu gotuj masło na średnim ogniu przez 5-7 minut lub na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Wlać do dużej miski; ubij cukier, śmietanę i wanilię cukierników na gładką masę. Bary mróz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Do glazury w kuchence mikrofalowej rozpuść czekoladę i masło; mieszać do uzyskania gładkości. Lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
9
Mżawka nad kratami.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na krówki. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn