Masło Czekoladowo-Orzechowe
Masło czekoladowo-orzechowe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś chłodną bitą polewę, kremowe masło orzechowe, mieszankę ciasta diabelskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pełnoziarniste angielskie muffinki z truskawkami, masłem orzechowym, masłem Nutella, Wtorek Bezglutenowy: Masło Orzechowe Zanurzone W Czekoladzie, oraz Masło Aromatyzowane.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować ciasto ciasto i piec w 24 papierowych Muffin kubki zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Fajne 30 min. (Babeczki muszą być jeszcze ciepłe, aby je napełnić.)
Ubić budyń wymieszać i mleko z trzepaczką 2 min.
Dodać masło orzechowe; dobrze wymieszać. Łyżka do małej plastikowej torby wielokrotnego zamykania w zamrażarce; worek uszczelniający. Odetnij jeden róg od dna torby. Włóż końcówkę torebki do środka każdej babeczki; rurkę w około 1 łyżce. napełnianie.
Łyżka lukier do średniej miski.
Dodać ostudzony bicz; ubijać do wymieszania. Każdą babeczkę zamrozić lukrem; posypać orzechami.