Mascarpone Puree Ziemniaczane
Mascarpone puree ziemniaczane to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka mleka, ziemniaki Yukon gold, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Mascarpone Puree Ziemniaczane, Mascarpone Szczypiorek Puree Ziemniaczane, oraz Mascarpone Szczypiorek Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować 15 minut lub do miękkości.
Drenaż. Odstawić ziemniaki na patelnię.
Dodać mleko, ser mascarpone i sól. Mash do pożądanej konsystencji.