Mascarpone mini babeczki z glazurą truskawkową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj Mini babeczek Mascarpone z glazurą truskawkową. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz białka, wodę, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mascarpone mini babeczki z glazurą truskawkową, Tarta truskawkowa Mascarpone z portową glazurą, oraz Mini babeczki piernikowe z lukrem Mascarpone.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż mini puszki papierowymi wkładkami.
W dużej misce wymieszać ser mascarpone, białka i olej roślinny. Za pomocą miksera ręcznego, ubić składniki, aż połączone i kremowe.
Dodać ciasto wymieszać i wody i wymieszać do gładkiej, o 3 protokół. Napełnij mini filiżanki, aby tuż poniżej krawędzi i piec, aż dmuchane i złoty, o 18 do 20 protokół.
Wyjąć z piekarnika, lekko ostudzić w puszce, a następnie przenieść babeczki do stojaka z drutu.
Tymczasem truskawki puree w blenderze lub małym robocie kuchennym.
W średniej misce umieścić cukier puder.
Wlać puree z truskawek i ubić na gładką masę. Ostudzone babeczki polać glazurą truskawkową.
Niech babeczki siedzieć na kilka minut do glazury, aby ujędrnić, a następnie służyć.