Marynowany Gulasz Z Królika
Marynowany gulasz z królika może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do marynowania, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Królik marynowany i duszony, Gulasz Z Królika, oraz Wiosenny Gulasz Z Królika.
Instrukcje
Umieścić królika w głębokiej misce i przykryć mieszaniną octu, wody, cukru, cebuli, marchwi, 1 łyżką soli, przypraw do marynowania i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 do 3 dni marynować, obracając kawałki często.
Królika odcedzić; odcedzić i zapas marynaty. Suchy królik z chłonnym papierem. Ułóż kawałki z mieszaniną 1/3 szklanki mąki, 1 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Rozgrzać tłuszcz w holenderskim piekarniku lub rondlu.
Dodać królika i brązowy powoli ze wszystkich stron.
Dodać 2 szklanki marynaty. Przykryć i gotować powoli około 45 protokół, lub aż mięso będzie miękkie.
Dokładnie wymieszać 1/2 zarezerwowanej marynaty i 1/4 szklanki mąki. Powoli wlać połowę mieszaniny do płynu do gotowania, stale mieszając. Doprowadzić do wrzenia. Stopniowo dodawać tylko to, co jest potrzebne z pozostałej mieszaniny dla pożądanej konsystencji. Doprowadzić do wrzenia po każdym dodaniu. Wreszcie, gotować 3 do 5 protokół.
Ułóż królika na półmisku.
Wlać trochę sosu na królika i podawać pozostały sos w sosie Łódź.