Marynowany filet z wołowiny faszerowany

Marynowany filet z wołowiny faszerowany
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać marynowane Nadziewane filet z wołowiny spróbować. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 30g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 4,86 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, brązowy cukier, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marynowany i pieczony w garnku filet wołowy z genialnym ziemniakiem A, Filet wołowy marynowany w ostrym sosie Cholula z pastą Tamale i Achiote, oraz Filet ze strusia/wołowiny faszerowany Krabem z sosem pieprzowym.

Instrukcje

1
Smażyć pierwsze 3 składniki w 1 łyżeczce gorącego oleju roślinnego na dużej patelni na średnim ogniu 10 minut lub do momentu odparowania całej cieczy; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać razem sos sojowy i kolejne 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
3
Dodać 1-cal głębokie cięcia wzdłuż w dół góry polędwicy; mieszanka łyżka grzybów do cięcia. Tie polędwiczki z bawełnianym sznurkiem w odstępach 1-calowych; umieścić w dużym płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
4
Wlać mieszankę sosu sojowego na wierzchu; przykryć i schłodzić 2 do 8 godzin, okazjonalnie obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
5
Usuń polędwicę z marynaty, zastrzegając marynatę; umieść polędwicę na lekko nasmarowanym stojaku w patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Dodaj 1 szklankę wody do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Przynieś zarezerwowaną marynatę do kotław małym rondlu na średnim ogniu. Gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Polędwiczki piec w temperaturze 425 przez 1 godzinę i 10 minut, aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą porcję zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio), fastrygując od czasu do czasu zarezerwowaną marynatą i przykrywając folią aluminiową przez ostatnie 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
9
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn