Marynowana zapiekana sałatka ze szparagami i papryką
Marynowane pieczone szparagi i sałatka z papryką mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 68 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.25 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz szparagi, skórkę z cytryny, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Spróbuj Sałatka Szparagowo-paprykowa pieczona w piekarniku, Przegrzebki marynowane w cytrusach i pieczona czerwona papryka, oraz Marynowana Pieczona Czerwona Papryka Grillowana Kanapka Z Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów.
Pokroić na 1 1/2-calowe kawałki; przyciąć i umieścić w dużej misce.
Dodać czosnek i 1 łyżeczkę oliwy z oliwek; dobrze wymieszać. Wyłożyć galaretkę z folią; pokryć folię sprayem do gotowania.
Rozprowadzić mieszankę szparagów w jednej warstwie.
Piec w temperaturze 450 przez 8 do 10 minut lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie.
Połącz pozostałe 2 łyżeczki oleju, ocet i pozostałe składniki w misce do serwowania.
Dodać mieszaninę szparagów; mieszać, aż szparagi będą pokryte. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.